WorkPlace
Big Five

Tiedätkö mitkä ovat luontaiset vahvuutesi?

WorkPlace Big Five antaa tietoa Sinusta viiden persoonallisuuden pääpiirteen (reagointiherkkyys, ekstroversio, uutuudenhakuisuus, mukautuvuus ja päämääräkeskeisyys) ja 23 alapiirteen avulla.

WorkPlace Big Five

  • On räätälöity työelämään.
  • On monipuolinen henkilö- ja tiimiprofilointityökalu.
  • On luotettava ja helppo käyttää. Kysely on lyhyt, sillä täyttäminen vie vain 10-20 minuttia.
  • Syvälliset ja tarkat tulokset saa nopeasti.
  • Perustuu laajasti tutkittuun ja luotettavaan persoonallisuusmalliin.
  • On käytännönläheinen, sillä se antaa selkeitä ohjeita, miten kannattaa toimia erityyppisten persoonallisuuksien kanssa.

Olen sertifioitu WorkPlace Big Five Profile -valmentaja. Kauttani saat tilattua profiilin nopeasti. Tulkitsen sen Sinulle, jolloin pääset hyötymään sen annista. WorkPlace Big Five -profiili toimii yksinään, mutta se palvelee oivasti myös osana esihenkilö- ja työyhteisövalmennuksia.

Workplace Big Five johtajalle

Haluatko päästä selville persoonallisuusanalyysin avulla omista johtamiseen liittyvistä vahvuuksistasi ja kehittämisalueistasi? Nyt siihen on oiva mahdollisuus Workplace Big Fiven Leader -osuuden avulla, sillä se keskittyy erityisesti johtajuuteen ja johtamistaitoihin. Saat monipuolisesti tietoa luontaisista toimintatavoistasi sekä mukavuusalueistasi johtajana. On antoisaa myös tietää, mitkä tekijät voivat uhata oman johtajuuden onnistumista ja keskittyä kehittämään niihin liittyviä osa-alueita.

Saat kattavan raportin omista luontaisista toimintatavoistasi sekä kehittämisalueistasi siten, että niitä peilataan useisiin johtamisteorioihin.

”WorkPlace Big Five toimi itsetuntemuksen osalta hyvin, vaikka joitakin kohtia jouduin hieman pureskelemaankin. Tiimimme osalta se antoi meille hyvän kuvan erilaisuuksistamme ja samankaltaisuuksistamme. Meille aukesi se, miksi aloitamme uusia asioita, mutta emme vie niitä eteenpäin.”

Johtoryhmän jäsen, keskisuuri yritys

Kattava ja mielenkiintoinen kokonaisuus, joka auttaa ymmärtämään itseä syvällisesti ja toimii kehittämisen pohjana. On mielenkiintoista päästä kokeilemaan tätä myös tiimien kanssa ja esihenkilötyössä.” 

HR-koordinaattori, yksityinen sektori

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti

tarja.turunen@cudia.fi

Cudiatar Oy

Puhelin

+358 50 593 6202

Toimin koko Suomen alueella joko kasvotusten tai etänä nettiyhteyden välityksellä.