työnohjaus

 KEHITÄ TYÖTÄ JA JOHTAMISTA 

Monet ottavat itselleen personal trainerin tsemppaamaan fyysisen kunnon parantamisessa, mikä on toki hieno asia. Usein unohdetaan työnohjaaja – työn tekemisen, johtamisen ja yhdessä työskentelyn sparraaja. Miksi? Keskustelut hyvän työnohjaajan kanssa vaikuttavat organisaation tulokseen ja työtyytyväisyyteen.

Työnohjausta voi käyttää yritys tai yksityishenkilö, yksin tai ryhmässä. Työnohjausta käytetään työhön tai johtamiseen liittyvien asioiden luottamukselliseen kehittämiseen.  Työnohjaus on tavoitteellista, vuorovaikutuksellista ja sitoutunutta toimintaa. Keskustelut liittyvät aina työhön tai johtamiseen ja sopivat erinomaisen hyvin myös muutostilanteiden selkeyttämiseen, työyhteisöjen kehittämiseen, henkilöstön sitouttamiseen tai itsensä ammatilliseen etsimiseen.  Tapaamiset ovat yleensä 4–8 viikon välein asiakkaan toiveen mukaan.

Suosittelen Tarjaa työyhteisön työnohjaajaksi. Kokeilimme Tarjan ryhmätyönohjausta meidän 8 hengen ryhmälle. Totesimme hyväksi ja jatkamme työskentelyä Tarjan kanssa säännöllisesti kerran kuukaudessa.”  Työttömyyskassa, johtaja

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti

tarja.turunen@cudia.fi

Puhelin

+358 50 593 6202

Toimin koko Suomen alueella joko kasvotusten tai etänä nettiyhteyden välityksellä.