Rekrytointi

TARJOLLA APUA REKRYTOINTIIN

Rekrytoinnin tekeminen on haasteellista: Kuinka osaan kysyä ne oikeat kysymykset? Miten saan lyhyessä ajassa haastateltavan avautumaan aidosti, jotta voin tehdä oikean valinnan? Jokainen rekrytointi maksaa. Siksi sen tekemiseen kannattaa panostaa.

Minulta saat apua ilmoitustekstien laatimiseen, hakemusten lukemiseen, haastateltavien valintaan, haastatteluaikojen sopimiseen sekä haastattelujen tekemiseen. Annan Sinulle ehdotukset sopivista työntekijöistä – heihin liittyvistä vahvuuksista ja kehittämisalueista. Päätös on Sinun. 

Voin tehdä rekrytointiprosessin puolestasi kokonaan valintaa lukuun ottamatta tai olla apunasi. Voin myös sparrata Sinut tekemään rekrytoinnin itse käymällä kanssasi läpi tärkeimmät valintaprosessiin liittyvät asiat. 

Varaa ajoissa, että saat itsellesi sopivimmat ajat. Etenkin kevättalvella teen paljon kesätyöntekijöiden rekrytointeja. 

”Olen Tarjan avulla löytänyt parempia työntekijöitä. Olen havainnut työntekijöihin liittyviä tärkeitä ominaisuuksia jo rekrytointivaiheessa. Tarja on tuonut haastatteluun objektiivisuutta. Hän on kaivanut esiin myös työntekijöiden heikkoudet ja kehitysalueet. Olen tehnyt vähemmän virhevalintoja. Olen myös itse oppinut haastattelemaan paremmin.”

Johtaja, keskisuuri yritys

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti

tarja.turunen@cudia.fi

Puhelin

+358 50 593 6202

Toimin koko Suomen alueella joko kasvotusten tai etänä nettiyhteyden välityksellä.