Ajankäyttö
valmennus

Miten ajankäyttösi on hallinnassa?

Hybridiaika on tuonut mukanaan uudet haasteet ajanhallintaan. Työ- ja vapaa-aika sekoittuvat entistä helpommin. Viestintävälineitä on monenlaisia ja tiedonhallinta voi olla hajanaista. Etätyössä voi olla vaikeaa keskittyä – häiriötekijät ovat erilaisia kuin ennen. 

Pysähdytään tarkastelemaan arkityötäsi. Mikä tuo kiireen tunnun? Mikä kuormittaa? Mitä kaikkea voimme näille asioille tehdä? Jo pieni muutos arjen käytänteissä säästää aikaa – tutkitaan yhdessä, mikä tai mitkä ne ovat juuri Sinun työssäsi. Olen valmennuksen avulla pelastanut ihmisiä burn outilta, saanut heidät jatkamaan kaaokselta tuntuvassa arjessa omassa organisaatiossa, auttanut parantamaan suorituskykyä ja näin lisäämään kokonaisvaltaisen elämän mielekkyyttä. 

Räätälöin valmennuksen esitehtävien perusteella tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiviksi valmennuksen luonteen ja keston osalta.  Jo lyhyellä sparrauksella saadaan pysyviä muutoksia toimintatapoihin.  Valmennuksen jälkitehtävällä varmistetaan toimintatapojen muuttuminen arjessa. 

Valmennus sopii hyvin esihenkilöille ja asiantuntijoille, mutta myös koko työyhteisölle. 

Selätä kiire, keskity olennaiseen ja optimoi energian käyttäminen. 

Cudian ajanhallintavalmennus auttaa. 

”Pelastit minut burn outilta ajanhallintavalmennuksesi avulla. Otin vinkkisi käyttöön ja nyt voin jatkaa vanhassa työssäni, eikä minun tarvitsekaan irtisanoutua uupumisen vuoksi. Suurkiitos vinkeistä, jotka toimivat käytännössä.”

Ajanhallintavalmennuksen käynyt Businesscontroller

En olisi ikinä uskonut, että voin omaa toimintaani muuttamalla saada välillä kaaokseltakin tuntuvan arjen hallintaani. Pienillä muutoksilla voi olla niin suuri vaikutus.” 

Ajanhallintavalmennuksen käynyt esimies

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti

tarja.turunen@cudia.fi

Puhelin

+358 50 593 6202

Toimin koko Suomen alueella joko kasvotusten tai etänä nettiyhteyden välityksellä.